Unes 50.000 persones gaudeixen dels espectacles de la MITMO

La 8a Mostra Internacional de Titelles es consolida, superant les xifres d'anys anteriors. Es van esgotar totes les localitats en venda de la Marineta i de la Sala Fiveller per veure les obres que s'hi representaven.

Any rere any la Mostra Internacional de Titelles de Mollet (MITMO) es consolida. En aquesta 8a edició ha aconseguit superar el nombre d'assistents que va registrar l'any passat. Es calcula que durant el passat cap de setmana unes 50.000 persones, tant de Mollet com d'altres indrets, han gaudit dels espectacles. Les places Prat de la Riba i Catalunya s'han omplert per veure els espectacles a l'aire lliure. Per altra banda, la Marineta i la Sala Fiveller han penjat el cartell de 'localitats esgotades' en tots els espectacles que han acollit. Fins i tot, s'ha realitzat un passi extra de l'espectacle 'Miranius'. La representació de dissabte a la nit també va omplir el Mercat Vell, amb 180 entrades venudes, i les representacions de la carpa del parc de les Pruneres han acumulat més de 1.000 assistents.

 

Les activitats paral·leles a la MITMO també han crescut amb els anys. Tant les galetes del Mollet Mullat com el Menú dels Titelles han tingut una gran acceptació entre el públic. En aquest sentit, mitjançant la Mostra, Galiot Teatre ha aconseguit unir esforços amb els botiguers de la ciutat. Les galetes han estat elaborades per les pastisseries Forn de Pa Prat, Pastisseria Lorena, Forn de Sant Vicenç i Fleca Llargués. I els restaurants que han ofert el Menú especial de la MITMO han estat Sis sentits, Cal Guardabosc, Racó de Ca la Leo, Restaurant Beumala, Casa Gerardo, La Molleta, L’Odri i La llar d’en Tariel. Les xarxes socials han bullit d'activitat amb la Mostra de Titelles. El compte oficial de Twitter de la Mostra i l'etiqueta #mitmo, que enguany han celebrat el seu primer any, han superat el miler de seguidors.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals