Una cinquantena de persones parlen d’educació

La Coordinadora d’AMPAS de Mollet reunia divendres a la comunitat educativa per debatre sobre l’educació.

Sota el títol ‘Quina educació volem pels nostres fills’ la Coordinadora d’AMPAS de Mollet organitzava divendres una debat per parlar sobre “com afectarà el desenvolupament de la LOMCE i què podem fer, cadascú des de la seva banda, pel futur de l’educació” explica la presidenta de la coordinadora, Emília Macías. A l’acte van assistir mestres, directors, pares, mares, sindicats, partits polítics, activistes i la diputada d’ICV al Parlament de Catalunya, Dolors Camat.

 

El mestre de l’escola Sant Vicenç, Ubald Pérez, explicava que en la llei “apareix la definició d’educació com un servei que pot ser públic o privat i no pas com un dret”. L’activista Carme Martínez assegurava que “és una llei que es carrega la feina feta, retorna al passat i no aporta res positiu a l’educació”. El secretari de CCOO al Vallès Oriental, Quim Fornés, apuntava que l’educació es mou “per intencions ideològiques" i la presidenta de la delegació BCN Comarques, FAPAC, Teresa Boada, afegia que “l’educació ha de ser un tema de país i no pas polític. Ha d’haver una llei recolzada per tothom que no es vagi canviant”.

 

La diputada d’ICV al Parlament de Catalunya, Dolors Camat, indicava que per defensar l’educació cal “mobilitzar-se, defensar allò que és imprescindible com a societat i dotar-lo de valor públic i bé comú, tot garantint la igualtat d’oportunitats”.

 

Edicions locals