L’EBM Els Cirerers celebra la Jornada de Portes Obertes

El sistema educatiu, l’alimentació i les instal•lacions són els aspectes més valorats pels pares i mares assistents.

L’Escola Bressol Municipal Els Cirerers va celebrar, dissabte 5 d’abril al matí, una jornada de portes obertes per promocionar les preinscripcions del proper curs 2014-2015. L’objectiu d’aquesta jornada és el de conèixer el centre, recórrer les seves instal•lacions i informar-se sobre el seu funcionament.

 

Una monitora informava a cada aula segons les diferents edats compreses entre els futurs alumnes del centre. Els principals dubtes dels pares són l’alimentació i els horaris: “Fomentem l’ús de productes ecològics i de km0 com a inici d’una cultura respectuosa amb el medi ambient” explica la directora del centre, Berta Degollada.

 

Per el proper curs, l’escola bressol oferta vuit places de 0-1 anys, dotze places de 1-2 anys i vuit de 2-3 anys. Tot i el bon funcionament del centre, la crisi ha obligat a tancar una aula durant l’actual curs: “La situació econòmica també s’ha notat durant aquest curs on hi hagut molta mobilitat” apunta Degollada.

 

El sistema educatiu de l’EBM Els Cirerers es basa en el treball des del joc i l’experimentació i s’inclou també una programació anual de psicomotricitat adaptada a cada grup d’edat: “Cal recordar la diferència entre guarderia i escola bressol. La primera és on et cuiden el nen i la segona és una escola en projecte que té una programació educativa” explica la directora.

 

La Laura Bladé i en Gerard Moré, de Sant Fost, tenen clar que el seu fill Jan continuarà el proper curs a Els Cirerers: “Ja vam venir l’any passat després de veure varies escoles bressol i ens va atraure el seu sistema educatiu, les monitores i les instal•lacions” explica la mare que reconeix que al principi tenien molts dubtes però que la “total transparència de l’escola envers els pares” durant aquest curs els ha acabat de convèncer.

 

A l’escola bressol municipal de Martorelles no només hi ha infants del municipi sinó que també dels pobles dels voltants com Sant Fost, Montornès, Mollet i Sant Cugat: “La qualitat del seu sistema educatiu i les seves instal•lacions fan que sigui una referència a la zona” va apuntar l’alcalde de Martorelles Romuald Velasco que no va voler perdre’s aquesta jornada de portes obertes.

 

El període de preinscripció romandrà obert del 5 al 16 de maig de 2014.

Edicions locals