El casal d’avis La Masia de Martorelles gaudeix de l’òpera

La soprano Ana Rey i el pianista Josep Buforn van delectar a una cinquantena de persones amb obres de Mozart, Puccini o Rossini.

El Casal d’Avis La Masia va organitzar dimecres un concert de música contemporània a càrrec de la soprano Ana Rey i el pianista Josep Buforn. Prop d’una cinquantena de persones va apropar-se al Celler de Carrencà per escoltar el recital d’àries d’òpera.

 

La cinquantena de persones que hi van assistir van poder escoltar composicions de Mozart, Puccini, Rossini, Bellini i Donizzetti. Algunes de molt conegudes com Las noches de Fígaro de Mozart, El barbero de Sevilla de Rossini o La Bohème de Puccini.

 

Ana Rey és una gran professional de la música lírica, formada a l’escola Codarts de Rotterdam, que ha viatjat arreu d’Europa delectant al públic més exigent amb la seva privilegiada veu.

 

Actualment, Josep Buforn és repertorista i professor de piano i música de cambra al Conservatori del Liceu i col•labora amb el Cor del Gran Teatre del Liceu, el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana i l'Orfeó Català. Des del 2001 és el pianista del Cor Jove de l'Orfeó Català.

 

 

Edicions locals