Divine Estilistes, molt més que una perruqueria

Rambla Balmes, 47 – Tel 93 187 69 31

Divine Estilistes és un nou saló de perruqueria i centre d’estètica que es va instal·lar a la nostra ciutat a principis d’any, després de molt anys d’experiència en el sector. A Divine Estilistes són especialistes en pentinats, talls i maquillatges basats en les últimes tendències gràcies a la continua formació que reben les estilistes de l’establiment.


A més, a Divine Estilistes també realitzen serveis d’estètica com depilació, permanent, tint i extensions de pestanyes, manicura i pedicura i sessions de solàrium, molt demandades ara que arriba el bon temps. L’establiment no tanca els dilluns ni als migdies i també realitzen serveis a domicili per a persones amb mobilitat reduïda. Si vols conèixer totes les promocions que Divine Estilistes realitza setmanalment entra al seu Facebook i podràs estar constantment informat.


Com a tret diferenciador, realitzen maquillatges de fantasia i caracterització. El proper dissabte Divine Estilistes col·labora amb Bubu’s per realitzar la festa que porta per títol ‘Sweet Rockabilly’. A partir de les 00h s’obriran les portes del local i durant la nit es realitzarà una desfilada amb models pentinades i maquillades per les professionals de Divine Estilistes. També, durant la nit es repartiran descomptes pel saló de perruqueria i centre d’estètica.

 

 

 

 

Edicions locals