Monràs participa a una jornada sobre transparència als governs locals

La conferència 'Transparència, bon govern i integritat institucional als governs locals' ha tractat els reptes de futur i l'impacte de la nova legislació sobre transparència.

Dimecres al matí, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, va assistir a la Jornada 'Transparència, bon govern i integritat institucional als governs locals', organitzada per la Diputació de Barcelona. La jornada pretén posar de manifest la importància de la transparència, la qualitat democràtica i el bon govern en les administracions locals. Durant la conferència s'ha tractat l’estat actual en els municipis catalans; els reptes de futur; l’impacte que tindrà la nova legislació de transparència de la Llei 19/2013; i la proposició de llei de transparència que s’està tramitant actualment al Parlament de Catalunya.


A la jornada també hi han intervingut el catedràtic de Ciència Política i de l’Administració de la Universidad Rey Juan Carlos de Madrid, Manuel Villoria; el cap de l’Àrea d’Afers Jurídics de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Òscar Roca; el Síndic de Comptes, Joan-Ignasi Puigdollers; o el director de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals, Jaume Magre, entre d’altres.

Edicions locals