El CF Mollet presenta l'alta mèdica de Valenzuela per evitar una sanció de la Federació

La UE Vic ha recorregut el partit per una suposada alineació indeguda del porter, pel que el club molletà ha presentat la documentació que corrobora la seva alta.

El CF Mollet ha presentat a la Federació Catalana de Futbol (FCF) l'alta mèdica del porter Juan Valenzuela per contrarestar el recurs de la UE Vic per la seva alineació en el partit que els va enfrontar. En el matx, disputat el passat 6 d'abril i que va acabar amb la victòria dels molletans per 4 a 0, va sortir de titular Valenzuela, que tenia l'alta mèdica des del 21 de febrer, tal i com consta en els documents presentats pel club. Tot just feia dues setmanes que s'havia incorporat del CF Lloreda. Tanmateix, a la pàgina web de la FCF constava encara que estava de baixa. La UE Vic ha aprofitat aquest fet per recorre el resultat de l'enfrontament, al·legant alineació indeguda.

 

“És la primera vegada que un club recorre abans de consultar-nos per aclarir el tema; nosaltres hem enviat el document amb l’alta mèdica a la FCF i esperem que això sigui més que suficient”, explica la secretaria del club, Sandra Libori. “No ens sembla correcte que es vulgui vulnerar així la competició, quan el resultat dins el terreny de joc ha estat tan clar com un 4 a 0”, ha assenyalat Libori i ha afegit: “Són formes de fer que no entenem, quan a més ho tenim tot en regla federativa”. El CF Mollet UE està a l'espera de la resolució de la Federació Catalana de Futbol.

Edicions locals