Estrena a Can Gomà de ‘La Habana de la mafia’

Diumenge s’estrena ‘La Habana de la mafia’, el documental dirigit per Xavier Esteve, director de l’EMM i amant de Cuba.

Diumenge el Teatre Municipal de Can Gomà acollirà l’estrena del film seleccionat pel ‘35è Festival Internacional de Nuevo Cine Latinoamericano de la Habana’. En dos passis (a les 17h i a les 19.30h), els molletans podran gaudir del documental dirigit per Xavier Esteve idebatre amb l’autor sobre el film. El film està basat en la novel•la ‘Otro jinete apocalíptico’, escrita per Wiliam Gálvez, membre del ‘Movimiento 26 de Julio’ i oficial i, més tard general, del ‘Ejercito Rebelde’.


Tal com expliquen des de l’associació ‘Mollet amb Cuba’, “durant quatre anys en Xavier ha pogut recopilar tota una sèrie d’imatges d’arxiu i entrevistes  que reflecteixen el període històric que va viure Cuba des de la promulgació de la Llei Seca als Estats Units fins al triomf de la Revolució liderada per Fidel Castro. El documental ens descobreix la crua realitat de L’Habana durant aquell període, ben allunyada del glamour i el luxe que pretesament projectaven les autoritats de l’època”.

 

L’entrada és gratuïta però cal recollir els tiquets per accedir al Teatre  a la paradeta que l’entitat Mollet amb Cubà instal•larà per Sant Jordi a la rambla Balmes. Els dies 24 i 25 les entrades es podran adquirir al Centre Cultural La Marineta. També es pot efectuar la reserva a través del correu de l’entitat ([email protected]).

 

Edicions locals