Una mitjana de 150 persones fan ús diari de l’Espai Sant Jordi

S’acompleix un any de la reobertura de l’Espai Sant Jordi, gràcies a l’acord a què van arribar l’Ajuntament de Mollet i la Fundació Catalunya-La Pedrera. Durant aquest període, una mitjana de 151 persones fan un ús diari de l’equipament.

El 22 d’abril del 2013 reobria l’Espai Sant Jordi gràcies a l’acord a què van arribar l’Ajuntament de Mollet i la Fundació Catalunya-La Pedrera, propietària de l’edifici, després de 7 mesos de tancament. En aquesta nova etapa, l’equipament s’ha obert a tota la gent gran de la ciutat i ofereix activitats d’envelliment actiu.


La mitjana diària d’usuaris és de 151,6 persones que fan ús de l’equipament preferentment durant les tardes (quan la mitjana d’usuaris és de 109 persones). En total, durant tot l’any, s’han comptabilitzat 29.586 usos.


Pel que fa a les activitats realitzades, en aquest any, l’Espai Sant Jordi ha programat 6 cursos de formació amb voluntaris que han comptat amb un total de 65 persones inscrites. A més, l’Associació de Gent Gran de l’Espai Sant Jordi ha organitzat 24 balls d’envelat a l’equipament amb una assistència total de 2.531 persones; un torneig de dòmino i un de petanca amb 59 inscrits; i el dinar de Nadal que va comptar amb 90 persones.

 

Edicions locals