IxM demana participació al ‘Multireferèndum 2014’

La formació molletana fa una crida a la ciutadania per participar al ‘Multireferèndum 2014’ i treballa perquè Mollet pugui votar.

Independents per Mollet (IxM-CUP) anima a la ciutadania a participar a la convocatòria ciutadana del ‘Multireferèndum 2014’, adreçada a “debatre i decidir sobre qüestions d’interès públic que han estat bloquejades per les institucions polítiques”. La convocatòria contempla el vot presencial a peu de carrer el proper diumenge 25 de maig i el vot anticipat a través del seu web (www.multireferendum.cat). El portaveu d’IxM-CUP, Txus Carrasco, ha assegurat que el ‘Multireferèndum 2014’ “en cap cas pretén obstaculitzar la jornada electoral de les eleccions europees del proper 25 de maig” i que l’organització de les meses de vot es realitzarà “complint de forma estricta els requisits acordats amb la Junta Electoral de la zona o el Consistori”.


En aquesta primera convocatòria, les preguntes a les que es podrà donar resposta fan referència a temàtiques com els cultius i aliments transgènics, el dret a referèndum vinculant per a les Iniciatives Legislatives Populars (ILP), el pagament o no del deute il·legítim i el control democràtic i directe de l’energia.


Carrasco ha explicat que “en el context actual en què estem reclamant el dret a decidir del nostre poble, el ‘Multireferèndum 2014’ significa un avenç cap a un sistema més participatiu i directe, perquè no hi ha prou amb decidir sobre la independència, també volem poder decidir sobre tots els temes que ens envolten i ens afecten com a ciutadans”.

Edicions locals