Forn de Pa, Pastisseria i Degustacions, artesania i qualitat

c. Gaietà Vínzia, 76 – Tel. 93 579 32 67

Des de 1999 el Forn de Pa, Pastisseria i Degustacions Vínzia ofereix els seus serveis a la nostra ciutat. Gràcies a la qualitat dels seus productes i a l’àmplia experiència del pastisser del forn, la pastisseria disposa d’un gran renom entre els molletans, sobretot pels seus croissants, l’especialitat de la casa.


Així doncs, al Forn de Pa, Pastisseria i Degustacions Vínzia elaboren croissants de tot tipus, des del més tradicional, passant pels croissants farcits (nata, trufa,...), pels salats i els minis, fins arribar al croissant gegant d’un quilo. “Molta gent el compra per a celebracions, per a esmorzars familiars o per gaudir de bona rebosteria a gran escala”, explica en Cristian, el propietari de l’establiment. Al Forn de Pa, Pastisseria i Degustacions Vínzia també podràs trobar altres productes artesans: les bandes de pasta de full amb fruites naturals, les bandes de nous, una creació pròpia de la pastisseria, o les merengues, entre d’altres productes.


A l’establiment realitzen promocions diàriament, com les bosses de productes de rebosteria a 1 euro, els esmorzars i berenars a 1,80 euros (cafè i croissant) o les barres de pa de 250 grams a 50 cèntims, entre d’altres. El Forn de Pa, Pastisseria i Degustacions Vínzia és un indret ideal per anar a esmorzar, berenar o picar alguna cosa a qualsevol hora del dia. Visita’ls i gaudeix!

Edicions locals