L’Ajuntament de Martorelles convoca el I Concurs de Cartells de Festa Major

El millor cartell haurà de reunir capacitat de comunicar, composició estètica i creativitat.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Martorelles ha convocat el I Concurs de Cartells de Festa Major. La presentació dels cartells s’haurà de fer al Celler de la Masia de Carrencà fins el proper divendres 16 de maig de 2014 a les 15 hores. En cas de voler enviar els cartells per correu ordinari, caldrà que es facin arribar a l’Ajuntament de Martorelles (Pl. Ajuntament, s/n 08107 de Martorelles) a l’atenció de l’Àrea de Cultura.

 

Cada cartell ha de reunir una sèrie de característiques comunes com el fet d’incloure el text: “Festa Major 2014 Martorelles” i elements significatius del municipi com pot ser el seu patrimoni, entitats i/o activitats de la Festa Major.


La tècnica d’elaboració del cartell és lliure i cada concursant podrà presentar fins a dues propostes inèdites. Les obres que no compleixin tots els requisits (bases adjuntades) de presentació poden quedar fora del concurs i de l’exposició posterior.

 

El jurat estarà format per la Comissió de Festa Major i el Plenari del Consell de Cultura de Martorelles. Els criteris de valoració i la seva respectiva ponderació seran: la capacitat per comunicar el tema del concurs (fins a 12 punts), la qualitat compositiva i estètica (fins a 9 punts) i l’originalitat i creativitat (fins a 9 punts).

 

El cartell guanyador serà remunerat amb un import total de 1.000€ que es composa de 300€ pel disseny del cartell i de 700€ pel disseny i maquetació del fulletó del programa d’actes, disseny de la pancarta i disseny d’anuncis per a la premsa escrita.

 

L’obra guanyadora serà presentada amb el conjunt del programa de la Festa Major de Martorelles 2014 entre la tercera i la quarta setmana del mes de juliol del 2014.

 

Edicions locals