Mollet se suma al projecte de curses solidàries Dream Runners

La ciutat acollirà el 5 d'octubre una cursa i la seva recaptació es destinarà al menjador social de Càritas i al projecte de salut materno infantil de North Wollo, a Etiòpia.

Mollet serà una de les cinc localitats de la província de Barcelona que el proper 5 d'octubre acollirà una de les curses solidàries Dream Runners. El passat dimarts va tenir lloc la presentació d'aquesta iniciativa, que va comptar amb la presència de l'alcalde Josep Monràs, juntament amb el diputat d'Esports, Josep Salom i la resta d'alcaldes dels municipis participants. Les altres quatre localitats que hi prendran part són Les Franqueses, Manresa, Mataró i Tona.

 

Cadascun dels municipis acollirà el pròxim 5 d'octubre una cursa popular, d'entre 10 i 15 quilòmetres, a més de tot tipus d'activitats paral·leles, com ara caminades o curses infantils. La recaptació de les inscripcions es destinarà a un projecte social del propi municipi, al qual es donarà el 30% dels beneficis, i el restant 70% anirà a un projecte social solidari a Àfrica. En el cas de Mollet la recaptació anirà destinada al menjador social de Càritas i al projecte de salut materno infantil de North Wollo (Etiòpia).

 

El projecte Dream Runners és una iniciativa sense ànim de lucre que sorgeix de la fundació IPI-COOPERACIÓ, una ONG creada l'any 2000 i que treballa a diversos països africans en projectes solidaris vers la infància, la salut i l'educació.

Edicions locals