La 26a Milla Urbana serà el 18 de maig

La inscripció a la prova organitzada pel Centre d'Estudis Mollet és gratuïta. Els guanyadors sèniors i veterans obtindran un premi de 100 euros.

El Centre d'Estudis Mollet i la seva Associació de Pares i Mares d'Alumnes han anunciat aquesta setmana que la 26a edició de la Milla Urbana de Mollet tindrà lloc el pròxim 18 de maig. L'escola organitza aquesta cursa popular des de l'any 1989 com a homenatge a la memòria del professor Julio López. Amb els anys ha esdevingut un dels clàssics esportius de la ciutat. La cursa compta amb diferents categories segons l'edat dels participants i es concentra als voltants de l'avinguda Llibertat. Els més menuts fan una cursa de 200 metres, i la distància va augmentant fins a la Milla Urbana (1,6 km). En aquest cas, l'itinerari passa per l'avinguda Llibertat, Alexander Fleming, avinguda Calderó i Berenguer III. Els primers classificats masculí i femení en categoria sènior i veterà obtenen un premi de 100 euros.

 

La col·laboració de l'Ajuntament, d'empreses de la vila i d'altres entitats permet que durant el recorregut hi hagi punts d'avituallament i obsequis per a tots els participants de la prova. La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar fins a 30 minuts de l'inici de cada cursa.  Per a més informació, es pot contactar amb l'escola i la seva AMPA a través del correu [email protected] o visitant la pàgina web www.cemollet.eu.

Edicions locals