El 2n Campionat d'Scooter de Mollet aplega fins a 70 'riders'

Un nombrós públic gaudeix de la competició, que han guanyat Ivan Vallejo i Pol Roman, i de l'exhibició de Ryan McNamara i Lewis Williams, 'riders' internacionals.

Durant tot el matí de dissabte passat, l'Skate Park es va omplir de joves aficionats a l'scooter, una modalitat de patinet, per gaudir i participar en el 2n Scooter Comp Ciutat de Mollet, organitzat per l'Ajuntament i la botiga Radical 360. El nombre de competidors en el Campionat d'Scooter va ser molt nombrosa, amb un total de 70 inscrits, 32 per a la categoria Semi-Pro i 38 per a la Pro. Cal destacar que es van desplaçar fins a Mollet 'riders' de tot l'estat espanyol i d'Andorra. El campionat va comptar amb l'exhibició de dos 'riders' de contrastada carrera internacional, Ryan McNamara, de la marca Grit Scooters, i Lewis Williams, de Crisp Scooter. Ambdós han demostrat la seva talla mundial amb trucs i salts impensables que han fet gaudir al nombrós públic.

 

Respecte a la competició, ha constat de diferents rondes classificatòries, i amb la final per als 15 millors 'riders'. Els participants han demostrat un gran nivell de competició i tots han coincidit en què les instal·lacions molletanes són de les millors que hi ha a Catalunya. Finalment, en la categoria Semi-Pro ha guanyat Ivan Vallejo, per davant de Jordi Moreno i Marc Ferrandiz. A la categoria Pro, Pol Roman s'ha alçat amb el títol, superant Eric Ávila i Borja Linares.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals