14 molletanes fan podi al Torneig Interclubs de patinatge artístic

La competició es va duu a terme al pavelló Riera Seca diumenge passat. Les 14 noies del club molletà es classifiquen per a la Final Intercomarcal en 16 categories diferents.

Diumenge passat el pavelló de Riera Seca va acollir la final del Torneig Interclubs de patinatge artístic. Les joves patinadores del Club de Patinatge Artístic Mollet es van enfrontar de manera individual i, segons la categoria, a les noies del Cerdanyola CH, Vilanova FPUEB i Vacarises CE. La competició constava de l'apartat de Figures Obligatòries i de l'Estil Lliure, dividides al seu torn segons el nivell i l'edat. Els tres primers llocs de cada categoria donaven el passi a la Final Intercomarcal. En Figures Obligatòries, les molletanes han competit en 6 categories  i s'han classificat per a la Final fins a 7 patinadores del club de Mollet. Per la seva banda, en Estil Lliure, les locals han disputat 5 categories i s'han classificat 9 patinadores.

 

En modalitat lliure, Laura Santos (Certificat), Lucia Andrés (B Majors), Claudia Martí (C Majors) i Clara Encinas (C Menors) han pujat al lloc més alt del podi. Per la seva banda, Nadine Martínez i Lucía Pascual han quedat 2a i 3a a la categoria Iniciació A, i Alba de la Cruz ha estat tercera a C Majors. En modalitat de Figures Obligatòries, Núria Valenzuela (Certificat), Paula Bueno (Iniciació A), Ainhoa Olea (B Menors) i Clara Encina (C Menors) van guanyar en la seva categoria. Al seu torn, Núria Ibáñez (Certificat), Nadine Martínez (B Majors), Nerea Fuentes (C Majors) i Remei Morata (C Menors) van quedar en segona posició. Per últim, Nerea Delgado va quedar tercera en categoria (C Majors).

 

Totes elles participaran en la propera Final Intercomarcal de patinatge artístic.

Edicions locals