Mollet concedirà més beques menjador al curs 2014-2015

El Ple aprovava per unanimitat modificar les bases per atorgar beques menjador tot incorporant als infants destinats pels Serveis Socials.

Mollet amplia les bases proposades pel Consell Comarcal sobre les beques menjador amb l'objectiu de donar resposta als nens i nenes que quedarien fora d'aquesta convocatòria si només es tinguessin en compte els criteris del Consell Comarcal. En aquest sentit, i tal com explica la regidora de Serveis Socials, Ana Maria Díaz, "prioritzarem més la part social i no tant l'econòmica per donar resposta a les famílies més vulnerables". Així, tot i que algun infant no obtingui la puntuació assignada per a l'obtenció de la beca menjador, si els Serveis Socials Municipals ho creuen necessari, s'atorgarà l'ajuda a la família.


La portaveu d'ICV-EUiA valorava positivament la iniciativa ja que "l'Ajuntament cobrirà necessitats que amb els criteris restrictius del Consell Comarcal queden oblidades".


L'alcalde de Mollet, Josep Monràs explicava que "això és un altrev exemple clar de que prioritzem el balanç social abans que l'econòmic, ja que si volguéssim estalviar diners sense pensar en les persones que queden excloses acceptaríem les bases del Consell Comarcal". La moció rebia el suport de tots els grups municipals.

Edicions locals