S’inaugura el Molletart’14 i s’anuncia la guanyadora per exposar en la propera edició

Divendres s’inaugurava l’exposició de Daniel Fuster, guanyador del Molletart’11, i es donava a conèixer la guanyadora del Molletart’14, la Clàudia Pagès, que exposarà en la propera edició.

El Museu Abelló acollia divendres la inauguració de l’exposició del jove artista de Blanes, en Daniel Fuster, guanyador de la darrera edició del certamen Molletart, dedicada a la temàtica de l’oci nocturn, representant plàsticament processos de diferenciació social entre individus que assisteixen a locals d’oci nocturn.  “La meva obra és una continuació del treball que es va iniciar a l’anterior edició i pretén mostrar una visió personal de la nit i la diversió”, explica l’artista. El recorregut del treball de Daniel Fuster primordialment ha partit sempre d’imatges fotogràfiques. Les obres exposades pretenen reflectir com el dibuix -lligat a la subtilesa de les seves tècniques i la fragilitat dels seus suports- ha trobat noves vies per explorar les aliances entre tradició i modernitat. “Els primers dibuixos s’assemblaven més a una cartografia i ara és més explícit i s’utilitzen colors fluors i neons, els colors que es poden trobar de nit”, explica Fuster.


Durant l’acte es va donar a conèixer la guanyadora del Molletart’14, la Clàudia Pagès, que exposarà la seva obra dintre de dos anys, en la propera edició del Molletart. També, fins al 15 de juny, el Museu Abelló acollirà un recull d’obres dels finalistes d’aquesta edició: la Mariona Vilaseca, la Marta Pujadas, la Carmen Díaz, la Azahara Cerezo i, també, la Clàudia Pagès.

Edicions locals