ISSIM, vestits i complements

Carrer Berenguer III, 52 - Tel. 93 579 44 43

 

Ara que arriba l’estiu i el canvi de temperatura ja està present, també canvien les peces de roba i la botiga ISSIM t’ofereix un gran assortiment de vestits per a totes les edats i per a tots els moments del dia. A ISSIM, la botiga instal·lada a la nostra ciutat des de fa 9 anys, disposen tant de vestits estiuencs d’estil casual per portar cada dia com de vestits per mudar i celebracions especials. A més, també disposen d’una gran varietat de bosses de mà i fulards per a cerimònies que es poden combinar amb les seves peces de roba.


“A l’establiment tenim vestits amb detalls molt treballats i d’una elaboració molt acurada” explica la propietària de la botiga. “A més el preu és molt assequible i les nostres clientes s’emporten qualitat i originalitat”. A la botiga també podràs trobar conjunts de bosses de platja i els seus complements com necessers, pareos,...


Cal no oblidar que si necessites complements ISSIM és el teu lloc ideal. Podràs trobar de tot, des de complements del cabell, fins a rellotges, bijuteria, bosses de tots els estils,... I els homes també tenen la seva secció amb carteres, paraigües i cinturons de pell. Visita ISSIM i modernitza’t per l’estiu!

 

 

Edicions locals