A Mossegades, tot en hamburgueses

c. Gallecs, 50, local 22 – Tel. 93 579 09 43

 

Des de fa un any i mig la nostra ciutat disposa d’un nou burger que tot i realitzar menjar ràpid, elaboren els seus plats artesanalment. L’establiment està situat al barri de Can Borrell però A Mossegades realitza repartiments gratuïts a domicili perquè tots els molletans puguin gaudir d’hamburgueses de qualitat, a casa, recent fetes i de manera artesanal. Com a novetat, ara podràs pagar amb targeta des de casa teva.


A Mossegades disposa de 14 tipologies diferents d’hamburgueses, des de les més tradicionals fins a creacions pròpies de l’establiment que han tingut molt bona acceptació entre la clientela. Un exemple seria l’hamburguesa de pernil salat i formatge curat amb salsa de calçots. “Sempre estem provant noves combinacions per oferir nous plats de qualitat amb nous sabor per als nostres clients. Si l’hamburguesa té bona acceptació passa a formar part de la nostra carta”, explica el propietari de l’establiment. Al burger A Mossegades també disposen de les salses típiques per acompanyar les hamburgueses, així com una maionesa d’alta qualitat vinguda de França i una salsa americana molt exclusiva.


A Mossegades publica la seva carta així com totes les novetats de l’establiment al seu Facebook. Fes-te amic i podràs consultar la carta complerta.

Edicions locals