Una seixantena de parelles disputen el Torneig LinePàdel al Calderí

La competició, de tres dies de durada, es va disputar el passat cap de setmana al CT Mollet 'El Calderí' amb un gran èxit de participació i un nivell de joc molt alt.

Unes 120 persones van participar el cap de setmana passat al Torneig LinePàdel, organitzat pel Club Tennis Mollet 'El Calderí'. Des del club es valora aquesta competició de tres dies com un gran èxit, ja que ha aplegat a aquesta seixantena de parelles que, a més, han demostrat un gran nivell de joc. José Juan Gallardo, monitor responsable de l'escola de pàdel del Calderí, ha declarat: “Ha estat un torneig amb molta participació i amb un nivell molt alt, estem molt satisfets”.

 

Precisament, Gallardo ha fet parella amb Darek Riba, responsable de l'escola de tennis del Calderí, arribant a la final de la categoria A masculina. La victòria final, però, ha estat per als seus rivals, la parella formada per Daniel i Felipe, provinents del CT Reixac, per 6-3/6-7/3-6.

 

En total, s'han disputat tres categories masculines i dues femenines. Les primeres posicions han quedat de la següent manera:

 

  • A Masculina: Daniel i Felipe (Guanyadors), i Darek Riba i José Juan Gallardo (Finalistes).
  • B Masculina: Albert Parera i Carlos (Guanyadors), i Daniel Parra i Javier (Finalistes).
  • C Masculina: Alex Gutiérrez i Cristian (Guanyadors), i Emilio Avileo i Xavi Morta (Finalistes).
  • B Femenina: Judit i Raquel (Guanyadores), i Nicka i Carme (Finalistes).
  • C Femenina: Paula Primo i Yolanda García (Guanyadores), i Jou Montasell i Bea del Palacio (Finalistes).

Edicions locals