El Club d'Escacs guanya el Campionat de Catalunya de Primera Divisió

L'entitat finalitza una temporada històrica amb l'ascens a Divisió d'Honor, màxima categoria catalana d'escacs, i la victòria davant l'altre guanyador de Primera.

Aquest passat diumenge el primer equip del Club d'Escacs Mollet ha assolit una fita històrica. En els seus 83 anys d'història, per primera vegada ha guanyat el Campionat de Catalunya de Primera Divisió. Ho va aconseguir derrotant al Terrassa, rematant una temporada magnífica en la qual ha quedat campió del grup II de Primera Divisió. El gran objectiu del Club, però, ja s'havia aconseguit el passat 23 de març, quan va assegurar l'ascens a Divisió d'Honor, la màxima categoria catalana dels escacs.

 

El partit d'aquest diumenge enfrontava als campions dels dos grups de Primera, tots dos ja ascendits. El Club Escacs Mollet presentava un equip de gala, amb els 9 primers jugadors disponibles de l'entitat, Mayans, Amores, Garriga, Morros, Cristian, Bals, García, Fernández i Romero juntament amb Javier Morais. El duel ha estat molt igualat, com ho demostra el tanteig final (4,5 a 5,5), amb una sola partida d'avantatge. Amb aquest triomf, el Club Escacs Mollet posa la cirereta a una temporada històrica amb l'ascens a Divisió d'Honor i el Campionat de Catalunya.

Edicions locals