L’EMMD crea un nou canal de comunicació

Divendres l’Escola Municipal de Música i Dansa posa en marxa el seu web, tot coincidint amb la jornada de portes obertes.

A partir de divendres, dia en què l’escola realitza portes obertes, entra en funcionament el web de l’Escola Municipal de Música i Dansa (EMMD), una nova eina de comunicació que posa a l’abast de la ciutadania tota la informació referent a l’escola. El web permet conèixer la seva història, l’agenda d’activitats, les notícies més destacades, així com visitar la galeria fotogràfica, entre d’altres opcions. A partir del mes de juny, també es podrà realitzar una visita virtual tant de l’interior com de l’exterior de l’escola. El web també permet consultar la discografia del centre, així com visualitzar vídeos d’alguns concerts. “Aquest web és per gaudir” explica el director de l’escola i el creador d’aquest nou canal de comunicació, en Xavier Esteve.


Com a novetat pel curs vinent, l’EMMD amplia la seva oferta educativa per arribar a tots els segments de la població. Així, s’oferiran cursos per a nadons des dels 4 mesos fins als 2 anys, s’ampliarà l’oferta troncal incorporant a infants a partir de 3 anys, s’oferiran cursos de música a la carta per als alumnes que volen continuar la seva formació (a partir de 16 anys) i cursos amb vessant terapèutica, tant per a adults com per a gent gran. Així, tothom que ho desitgi podrà gaudir de la música, tingui l’edat que tingui.


A banda de la jornada de portes obertes que es farà divendres, l’EMMD realitzarà, el divendres 16 de maig, un concert solidari per col·laborar amb el Servei d’Aliments de la ciutat on participaran totes les corals molletanes.

Edicions locals