Dos nous clubs de lectura per als alumnes dels cursos de català per a adults

Can Mulà i el Servei Local de Català han engegat els clubs amb les novel·les 'Dr. Jekyll i Mr. Hyde' i ' La volta al món en 80 dies'.

La Biblioteca Can Mulà i el Servei Local de Català han engegat aquests dies dos nous clubs de lectura per a adults que estiguin inscrits als cursos de català Bàsic 3 i Elemental 3. Aquests clubs de lectura tenen la finalitat de fomentar la lectura en català, de perdre-li la por, i millorar la comprensió lectora dels alumnes. Els dos grups de lectura treballaran els llibres 'Dr. Jekyll i Mr. Hyde', de Robert Louis Stevenson, i 'La volta al món en 80 dies', de Jules Verne. En el primer cas, la novel·la planteja la lluita entre el bé i el mal del propi ésser humà. El llibre de Verne, per contra, és una novel·la d'aventures protagonitzada pel 'lord' anglès Phileas Fogg.

 

Per altra banda, aquesta setmana, 21 entitats, escoles, empreses i organismes molletans s'han sumat o han renovat la seva col·laboració amb el programa Voluntariat per la Llengua de Mollet, que impulsa el Servei Local de Català.

Edicions locals