Gran èxit de la 1a Llotja del Vehicle Clàssic

La Llotja reuneix més de 80 expositors i acull una gran afluència de visitants durant tot el dissabte al Parc de les Pruneres.

Des de primera hora del matí de dissabte, el Parc de les Pruneres es va omplir de curiosos que no es volien perdre la primera edició de la Llotja del Vehicle Clàssic. La jornada ha significat tot un èxit, tant per l'afluència de públic com per la participació d'expositors. Es van instal·lar més de 80 parades de vehicles antics i de recanvis. Per altra banda, molts molletans es van acostar per veure els vehicles de totes les èpoques que hi havia exposats al Parc. “Ha estat un èxit, ha vingut molta més gent de la que ens pensàvem”, explica Josep Isern, impulsor de la Llotja, que ha reconegut que s'han vist desbordats per la demanda de paradistes. “Vull demanar perdó per tota la gent que ha vingut i ha hagut de marxar perquè no quedava espai, és culpa nostra i ho lamentem”, assenyala Isern.

 

Durant la jornada s'han comprat i venut vehicles clàssic i, sobretot, els seus recanvis. La primera compra de la Llotja es va realitzar entre Josep Sastre i Armando Madrid, aquest últim propietari del taller molletà AutoSport Mollet, que ha adquirit un cotxe de la marca Morris de l'any 1968 per restaurar-lo. “Aquest cotxe porta 46 anys en la nostra família i el meu pare no el va voler vendre mai en vida”, explica el seu antic propietari, Josep Sastre, que l'ha volgut vendre a algú que sabés valorar la història d'aquest vehicle. “Estic molt satisfet perquè aquest cotxe té una història al darrere que val la pena mantenir”, indica Armando Madrid. “El restaurarem i el conservarem, en Josep Sastre sap que sempre que vulgui podrà pujar aquí, a Mollet, i visitar el seu antic cotxe”, explica Madrid, propietari del taller AutoSport Mollet i del taller de restauració de cotxes clàssics, Armand Classics, que en aquesta Llotja ha posat en venda sis cotxes clàssics. A més, és un dels patrocinadors i organitzadors d'aquesta primera Llotja. Sobre el desenvolupament de la trobada, Armando Madrid la valora “molt positivament, ningú s'esperava aquesta afluència de gent”. Sobre la segona edició, Madrid és optimista: “Si la primera ja ha funcionat com ho està fent, la Llotja de l'any vinent serà més i millor”. 

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals