Mollet se suma a la crida de rebuig i condemna pel segrest de les més de 200 nenes nigerianes

L'Ajuntament de Mollet se suma a la crida conjunta de rebuig i condemna a la vulneració dels drets que estan patint les més de 200 nenes de Nigèria segrestades a l’escola en les últimes setmanes pel grup terrorista Boko Haram.

L’Ajuntament de Mollet s’adhereix al document de crida impulsat per la Direcció General de Cooperació al Desenvolupament, l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i l'Institut Català de les Dones, en què es posa de manifest el rebuig i condemna més absoluta per la vulneració de drets que estan patint les més de 200 nenes segrestades.

 

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Mollet se suma a les diverses iniciatives que, sota el lema #bringbackourgirls, reclamen accions a la comunitat internacional perquè es prenguin les mesures necessàries per tal que totes les nenes puguin tornar amb les seves famílies i puguin rebre una atenció adequada.

 

La vulneració constant dels drets humans de les nenes i les dones no és una novetat a Nigèria on la societat civil, especialment les organitzacions de dones i feministes, ja fa temps que ho denuncien per diferents mitjans, entre ells les xarxes socials.

 

Aquest segrest posa de manifest i evidencia, una vegada més, l’incompliment permanent dels drets humans que viuen moltes dones i nenes arreu del món, i les condicions de subordinació a les que estan sotmeses.

 

Edicions locals