La Milla Urbana omple un any més el centre de Mollet

El Centre d'Estudis Mollet aprofita la cita esportiva per recollir fons per a la investigació del càncer infantil i de la fatiga crònica que pateixen els més joves.

Aquest diumenge al matí l'avinguda Llibertat ha estat l'escenari de la 26a edició de la Milla Urbana de Mollet, la prova esportiva organitzada pel Centre d'Estudis Mollet, en la qual hi han participat 403 persones. La major part de curses ha estat protagonitzada per una munió d'infants de totes les edats, que hi han pres part en les seves diferents categories. “La Milla està anant molt bé, és una festa que dediquem a la vila, promocionant l'esport i, a més, hi afegim un vessant solidari”, explica la directora del centre educatiu, Rosa Matas. Per altra banda, els guanyadors en la categoria absoluta han estat Abdelkabir Zaroual (Club Atlètic Mollet) i Montse Mas (C.A. Montornès).

 

Enguany, el Centre d'Estudis ha aprofitat la cita per vendre polseres Candela, i destinar els beneficis aconseguits a la investigació del càncer infantil que es duu a terme a l'Hospital Sant Joan de Déu. “Tenim un nen malalt que s'està a l'Hospital, i tota la comunitat educativa de l'escola s'ha bolcat per fer aquestes polseres i per vendre-les per recollir fons per a la investigació”, destaca Matas. Per altra banda, també s'han recollit taps per a una associació d'infants malalts de fatiga crònica. “Se sap molt sobre la fatiga crònica en adults, però no s'ha investigat en el cas dels nens i nenes; a l'escola tenim un noi de 14 anys escolaritzat a domicili, perquè no pot seguir el ritme de l'escola”, assenyala Rosa Matas. El Centre ha recaptat 633€ amb les polseres i 174,46€ amb els dorsals solidaris, uns diners que es destinaran a l'Obra Social Sant Joan de Déu.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals