Els socialistes critiquen a ERC d’envair la ciutat amb propaganda electoral

El PSC de Mollet ha enviat un comunicat acusant a ERC d’embrutar la ciutat i d’utilitzar més espais publicitaris dels permesos.

Els socialistes molletans han enviat un comunicat a la premsa per manifestar el seu descontent amb Esquerra Republicana de Catalunya en veure cartells electorals de les JERC a diferents espais de la ciutat. “Durant aquests dies de campanya hem vist portes d'edificis, semàfors i espais de comptadors de llum i aigua envaïts per propaganda d'ERC”, expliquen els socialistes.

 

També denuncien la propaganda electoral penjada als quiosc de la plaça Catalunya i demanen que es facin càrrec de les despeses per tornar a deixar l’espai abans de la penjada de cartells. “esperem que es facin càrrec de les despeses de neteja i de recuperació dels plafons de promoció de la ciutat que fins fa uns dies tenia el quiosc de plaça Catalunya”. Els socialistes manifesten que si ERC no reconeix “la seva equivocació” l’Ajuntament “netejarà i restituirà els plotters a compte de la formació”.

 

Els socialistes també recorden que “les normes electorals i la cessió d'espais per a propaganda electoral s'ha de respectar. Tots els partits participem en reunions de distribució d'espais on se’ns facilita la llista i el plànol de situació dels espais autoritzats per a propaganda electoral. No es pot argumentar en cap cas desconeixement i sí intencionalitat”.

 

Edicions locals