El CF Mollet presenta els actes del seu Centenari a la Federació Catalana

A la trobada hi van assistir el president del club, Feliu Tura, el president de la FCF, Andreu Subies, i l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs.

El CF Mollet UE ha presentat aquesta setmana els actes que durà a terme durant el seu Centenari als màxims responsables de la Federació Catalana de Futbol (FCF). La trobada es va realitzar dimarts i, per part del club, hi van assistir el president, Feliu Tura, el seu vicepresident, Jordi Candela, i la secretaria, Sandra Libori. El president de la FCF, Andreu Subies, anava acompanyat del delegat del Vallès Oriental, Joan Sayós. També s'hi va desplaçar l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs.

 

Els representants de l'entitat van explicar a la Federació que, durant la temporada vinent, el club publicarà un llibre commemoratiu, lluirà una samarreta especial, programarà una exposició fotogràfica i realitzarà un mural al camp dels Germans Gonzalvo, entre d'altres activitats. A més, Feliu Tura va poder exposar el projecte esportiu de l'entitat, que compta amb 41 equips i més de 500 jugadors de futbol base. Per la seva banda, Andreu Subies es va comprometre a assistir a algun dels actes i va albirar la possibilitat de portar alguna de les seleccions catalanes al Germans Gonzalvo durant la temporada per disputar-hi un amistós.

Edicions locals