Mollet com a exemple de serveis públics

El president de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), Xavier Amor, visitava dimarts la nostra ciutat acompanyat per l’alcalde, Josep Monràs.

L’alcalde, Josep Monràs, ha rebut el president de la FMC i li ha mostrat les instal·lacions de la Casa de la Vila. Tot seguit, Amor ha signat el Llibre d’Honor de la Ciutat i han mantingut una reunió de treball.


Monràs ha agraït la presència del president de la FMC a la ciutat i ha explicat que han fet un repàs a temes de la nova legislació que afecta les competències dels municipis. Aquesta és la causa principal de l’endeutament de l’Ajuntament de Mollet, ja que “el govern prioritza el balanç social per damunt del balanç econòmic i, en els temps de crisi actual, ha decidit no tancar serveis públics, sinó continuar ajudant la ciutadania”, ha afirmat Monràs.


També han pogut analitzar els serveis que ofereix Mollet, que exerceix de capital del Baix Vallès, tant pel que fa a comerç com a serveis públics. En aquest sentit, Amor ha afirmat que Mollet és un referent, ja que en temps de crisi posa les persones per davant dels balanços econòmics: “en moments tant complicats pel municipalisme és bo conèixer ciutats que se’n surten; que han canviat el balanç dels diners pel dels rostres de les persones”.

Edicions locals