Diumenge eleccions al Parlament Europeu

Vuit col·legis electorals, 47 meses i un cens de 36.492 persones per a les properes eleccions al Parlament Europeu.

Diumenge arriba el dia en què els ciutadans donaran la seva opinió sobre qui volen  que els representi a Europa. En total, a Mollet hi ha 36.492 persones censades per votar als vuit col·legis electorals que estan distribuïts per tota la ciutat. Un any més, l’Ajun-tament de Mollet ha posat en funcionament un número de telèfon (93 563 51 20) perquè les persones empadronades al municipi puguin consultar les dades més rellevants sobre el cens electoral. Les trucades es poden fer, tant des d’un telèfon fix com des d’un telèfon mòbil i només es demana el DNI, que s’introdueix des del mateix telèfon. En tots dos casos ha d’estar activada la pulsació per tons.


L’horari per fer les votacions és de 9 del matí a 8 del vespre, ininterrompudament. Per poder votar, les persones s’han d’identificar mitjançant el DNI, el passaport o el permís de conduir on aparegui la fotografia del titular. En tots tres casos, els documents han de ser originals, no són vàlides les fotocòpies.


Per a les persones amb problemes de mobilitat i que vulguin anar a votar el dia de les eleccions, Creu Roja posa a disposició un servei de transport adaptat del domicili al col·legi electoral, de les 8 del matí a les 8 del vespre. Les persones que vulguin sol·licitar-lo, poden trucar a la Creu Roja (93 544 53 56) i planificar-ho amb antelació, o bé trucar el mateix dia 25 a l’Ajuntament (93.571 95 00) o la Creu Roja.

Edicions locals