El CF Mollet es mantindrà a Primera Catalana

Malgrat que van perdre el partit contra el Montcada (0-1), els molletans aconsegueixen la permanència a Primera gràcies a una carambola de resultats.

El CF Mollet UE ha assolit la permanència a Primera Catalana de forma matemàtica. Malauradament no ho va poder celebrar amb una victòria contra el Montcada davant de la seva afició. Ben al contrari, la salvació ha arribat gràcies a una carambola de resultats. Tot s'explica amb l'ascens de la UE Cornellà a Segona Divisió B; aquest resultat provoca que el Vilassar de Dalt no baixi i, de retruc, el CF Mollet també se salvi, ja que matemàticament ja no pot quedar com un dels cinc pitjors classificats de la categoria.

 

Per la seva banda, el partit contra el Montcada va ser molt complicat per al CF Mollet. Al principi, els molletans van sortir en tromba i Hassen va comptar amb vàries ocasions d'obrir el marcador. El Montcada, però, es va refer i la seva pressió va tenir la seva recompensa al minut 42, quan va marcar el primer i únic gol del partit. A la segona part, el CF Mollet es va bolcar a l'atac, però sense la sort necessària per foradar la porteria visitant. Amb la permanència ja assegurada, el club afronta el pròxim partit contra el Vilassar com un tràmit.

Edicions locals