Se celebra la ‘Marxa pels drets socials’

Dissabte diferents grups de persones caminaran per la comarca per celebrar la ‘Marxa pels drets socials’ i trobar-se a Granollers, on es realitzarà un dinar popular.

Dissabte es realitzarà la ‘Marxa pels drets socials’ on està previst que participi gent d’arreu. Diferents columnes de persones sortiran dels seus municipis per arribar al parc del Congost (Granollers), on es llegirà el manifest de la marxa i es farà un dinar popular. En total hi haurà tres columnes: la Columna Nord, que sortirà des de Llinars i Cardedeu; la Columna Occidental, que sortirà des de Caldes de Montbui; i la Columna del Baix Vallès, que sortirà des de Mollet.


L’objectiu d’aquesta caminada és reivindicar els drets dels ciutadans i fer visibles problemes com les retallades, la privatització de serveis, la manca d’habitatge digne i la pèrdua de llibertats entre d’altres motius. “Tothom, de manera més o menys directa, pateix aquestes agressions i cal sortir al carrer”, explicava Marta Gimeno, membre de l’Assemblea Coordinadora de la Columna del Baix Vallès.


La trobada està prevista a les 9h davant de l’Hospital Sociosanitari, per travessar la ciutat pel carrer Jaume I i dirigir-se a la plaça de la Vila de Montmeló (11h). Allà s’hi sumarà gent del municipi, de Montornès i de Parets per anar cap a Granollers. Les tres columnes es trobaran a la plaça de Maluquer i Salvador (13h) i es dirigiran al parc del Congost per fer la lectura del manifest i el dinar popular (15h).

Edicions locals