Can Vies es fa present a Mollet

Dimecres al vespre l’Assemblea Popular de Mollet donava suport als manifestants que lluiten per mantenir el centre del barri de Sants a Barcelona.

L’Assemblea Popular de Mollet convocava dimecres a les 20h una concentració per mostrar a Mollet el seu rebuig al desallotjament de Can Vies. El Centre Social autogestionat, situat al barri de Sants, està ocupat des de fa 17 anys i és propietat dels Transports Metropolitans de Barcelona.

 


La concentració acabava amb pintades a la façana de la nova seu de CDC, que es va inaugurar fa uns mesos. Convergència a declarat acceptar qualsevol manifestació pacífica, tot apostant per la llibertat d’expressió, però mostra el seu rebuig envers les pintades, ja que són uns “actes inacceptables que no haurien de trobar cap mena de comprensió per part de ningú”. Els escrits de la façana, tal com expliquen des del grup municipal, “podrien ser considerats com injuries o calumnies vers a Convergència i Unió”. El partit lamenta els fets i unes frases, que ja han estat objecte de denuncia davant els Mossos d’Esquadra.

 


Des d’Ara Mollet-ERC condemnen aquest acte ja que “totes les accions que no s'emmarquin en els estrictes valors democràtics estan lluny dels nostres valors”. Pel que fa al motiu de l’atac, el grup municipal reitera que “el diàleg és la base de l'enteniment, sempre sense violència exercida des de cap instància”.

 

 

De la seva banda els socialistes molletans també condemnen l’atac a la seu de CDC i expliquen que “la convivència i la democràcia són valors que es construeixen cada dia i lluny de  la coacció, la violència o la seva incitació activa o passiva com a vies de protesta i reivindicació.  Totes les  manifestació i peticions que abracin i permetin actes de violència perden la seva legitimitat”.

 

Edicions locals