L’alimentació és la protagonista del cap de setmana

Dissabte i diumenge des de les 10h fins les 21h la plaça Major serà l’escenari on s’instal·laran diversos establiments relacionats amb l’alimentació per mostrar i vendre els seus productes. A banda, durant tot el cap de setmana es desenvoluparan diverses activitats gastronòmiques entre les que es troben els tastets de productes com, per exemple, pernil, paella, tes, vins o receptes amb productes de Gallecs.

 


Els més petits de la casa també podran gaudir d’activitats com tallers de maquillatge, tallers per aprendre a fer pa, un espai lúdic amb inflables i l’hora del conte en anglès.

 


La música i la dansa també estaran presents durant el cap de setmana amb una batucada, una exhibició de dansa del Centro Cultural Andaluz, una altra exhibició de música i dansa gallega i animació a càrrec de l’Escola de Grallers i Tabals dels Castellers de Mollet.

 

 

 

 


Menú ‘Mollet és Fira’


Durant el cap de setmana els bars i restaurants participants en el ‘Mollet és Fira’ oferiran un menú de migdia a 13 euros per als adults i a 8 euros per als infants.

 

 

Ruta de la tapa a Can Borrell


Des del divendres 30 de maig a partir de les 20h fins els diumenge a les 17h els bars i restaurant que participen en aquesta iniciativa i que estan situats al barri de Can Borrell oferiran la ‘Ruta de la Tapa’. Així, els molletans que ho desitgin podran degustar una tapa i una canya al preu de 2 euros a cadascun dels bars.

 

 

Gran Sorteig ‘Mollet és Fira’


Els comerços regalaran 6 premis de 1.000 euros per comprar a Mollet. Per participar, cal recollir una butlleta en fer una compra en algun del establiments adherits i omplir-la amb dos segells (mínim 10 euros de compra). Els establiments recolliran les butlletes emplenades i el darrer diumenge de ‘Mollet és Fira’, a les 20h, es farà el sorteig.

 

Edicions locals