Albert Cámara renova com a entrenador del CF Mollet

El tècnic, que va arribar al mes de novembre i ha assolit la permanència, considera que algunes posicions de l'equip “es necessiten reforçar”.

Albert Cámara serà l'entrenador del primer equip del CF Mollet UE en l'any del centenari del club. L'entitat i el tècnic han arribat a un acord aquesta setmana per renovar una temporada més. Així doncs, Cámara podrà confeccionar la plantilla de la pròxima temporada des de bon inici, ja que enguany va arribar a mitjans de novembre amb el curs ja iniciat. El tècnic va significar un revulsiu al vestidor i ha portat a l'equip a la permanència a Primera Catalana. L'objectiu per a la temporada vinent és formar un equip “que enganxi a la gent”, com ell mateix ha declarat. “Volem un equip que il·lusioni i enganxi, però hem d'anar partit a partit i, sobretot, treballar”, ha indicat. Cámara no ha amagat la necessitat de reforçar la plantilla i donar l'oportunitat als joves jugadors del club. “M'agrada donar continuïtat als grups, tot i que hi ha llocs que es necessiten reforçar. Les temporades són molt llargues i necessitarem gent també del juvenil, però sobretot, gent amb il·lusió, ganes i implicació”.

 

Per altra banda, el club també ha renovat a Pablo Salvador com a tècnic del Juvenil A, que disputarà per cinquè any consecutiu la Lliga Nacional, la segona màxima competició a nivell català de juvenils. 

Edicions locals