El Grup d'Alta Muntanya del Muntanyenc fa una ruta pel Pirineu francès

Durant el passat cap de setmana, fins a 99 membres del Club Muntanyenc Mollet van participar en les diverses sortides de l'entitat.

El Grup d'Alta Muntanya (GAM) del Club Muntanyenc Mollet realitzarà aquest pròxim cap de setmana una ruta circular per la reserva natural de la Vall d'Orlú, al Pirineu francès. Es tracta d'una activitat reservada per als membres del GAM, que es preparen intensivament durant tot l'any per afrontar aquests reptes.

 

Però el Club Muntanyenc normalment organitza activitats més assequibles. Un exemple són les diverses sortides que van realitzar el passat cap de setmana i que van aplegar, entre totes, fins a 99 membres de l'entitat. Dissabte, 24 de maig, va sortir cap a Molló un autocar amb 54 participants, que van anar des d'aquest poble del Ripollès fins a les pistes d'esquí de Vallter, seguint durant 18km la 8ª etapa del GR-11, el sender que comença al Cap de Creus i acaba a l'Atlàntic. Diumenge, 28 membres del club van anar al Congost de Mont-Rebei i van travessar-lo per les vertiginoses escales encastades a la roca.

 

Per últim, també diumenge, 13 joves, 2 monitors i 2 adults de suport, van fer una activitat d'aventura, saltant, nedant i rapelant pel barranc mullat de Santa Càndida, al terme municipal del Carme, a l'Anoia.

Edicions locals