Mollet és Fira Gourmet es consolida amb un bon nivell de visitants i de vendes

La ciutat de Mollet ha viscut un cap de setmana multitudinari gràcies a la Fira Mollet és Gourmet, la primera de les mostres comercials de Mollet és Fira, que s’ha celebrat a la plaça Major i l’Illa Can Mulà, amb més participants que l’edició anterior.

La Fira Gourmet, la primera de les tres mostres de Mollet és Fira, s’ha celebrat amb una valoració molt positiva; tant pel que fa a l’èxit de visitants, que ha superat al de l’any passat, com a les compres i als menús que oferien els restaurants i bars adherits. La valoració que en fan els comerciants presents i els restaurants és molt bona: consideren que la fira s’ha consolidat, amb un creixement dels visitants respecte de l’any anterior, i estan molt satisfets per les vendes assolides.

 

 

Mollet és Gourmet, dedicada a l’alimentació i la restauració, ha tingut com a eixos centrals la plaça Major i l’Illa de Can Mulà. Milers de persones de la ciutat i dels municipis propers, han passejat, comprat i menjat per la Fira, atrets per les ofertes, les promocions, els tallers de cuina, els tastets i les degustacions que oferien els comerços i les parades del Mercat Municipal, que van oferir un tastet de paella el dissabte al migdia. El nombre d’establiments participants a Mollet és Gourmet s’ha doblat respecte de l’any anterior, amb uns 160 establiments.

 

 

Enguany, la fira ha estat complementada amb la Ruta de la Tapa, en la qual hi ha participat una desena de bars del barri de Can Borrell, els quals s’han mostrat molts satisfets amb l’experiència i esperen poder repetir-la en el futur.

 

 

Pel que fa als restaurants que participen al Menú Mollet és Fira, repartits per tota la ciutat, també estan molt satisfets del nombre de coberts que han servit i esperen que es mantingui el nivell durant els caps de setmana del 14 i 15 de juny i el 28 i 29 de juny, en el marc de les properes fires.

 

 

Propera fira: Mollet és Qualitat de Vida


El cap de setmana del 14 i 15 de juny, coincidint amb la celebració del GP de Motociclisme al Circuit de Catalunya, Mollet viurà la segona mostra, dedicada als establiments relacionats amb el motor. La fira es farà a la plaça Major i l’avinguda de la Llibertat.

 

 

Sortejos i promocions durant tot el mes de juny


Paral•lelament, i com a complement de Mollet és Fira, a l’entorn de 200 establiments de la ciutat participen en diferents promocions que tenen l’objectiu de promoure la compra a la ciutat.

 

Edicions locals