L’Escola Sant Vicenç rep dos premis

Els premis Baldiri Reixac reconeixen els projectes ‘Fem esmorzars’ i ‘El Consell d’Alumnes’ de l’Escola Sant Vicenç.

L’Escola Sant Vicenç de la nostra ciutat ha estat reconeguda als Premis Baldiri Reixac per dos dels seus projectes. ‘Fem esmorzars’ i ‘El Consell d’Alumnes’ busquen donar resposta a les potencialitats dels infants i potenciar la llengua catalana com a eina de comunicació i aprenentatge. Diumenge un grup d’alumnes, pares i mares van recollir el premi, valorat en 700 euros en material escolar.

 


‘El Consell d’Alumnes’ funciona des del curs passat i, tal com expliquen des de l’escola, “va sorgir per impulsar el treball de les tutories d’aula i gira a l’entorn dels aspectes relacionats amb la covivència, l’ús del català en situacions informals i la participació democràtica de l’alumnat en la gestió dels aspectes col•lectius més enllà de l’aula”.

 


El projecte ‘Fem esmorzars’ funciona des del 2011 i forma part de les activitats dels alumnes grans de la Unitat de Suport a l’Educació Especial. “Aquest projecte interdisciplinari consisteix en la planificació i elaboració d’un esmorzar setmanal pels mestres del centre. Es tracta d’un projecte molt significatiu que motiva i engresca el treball de diverses àrees i potencia l’autonomia, la responsabilitat, el treball en grup, les habilitats socials i el hàbits d’higiene d’aquest grup d’alumnes”, expliquen des de l’escola.

 

Edicions locals