El Pavelló Riera Seca es queda petit per acollir el Campionat de Hip Hop Ciutat de Mollet

L'onzena edició del campionat, organitzat pel Club Goshindo, va aplegar 57 grups, més de 700 ballarins i va omplir les grades del pavelló.

El Pavelló Riera Seca es va omplir a vessar diumenge al matí d'aficionats al hip hop. S'hi celebrava l'11è Campionat SQS Hip Hop Championship Ciutat de Mollet, una cita organitzada pel Club Esportiu Goshindo, que any rere any ha anat creixent. “Ens hem adonat que cada any el nivell dels grups que es presenten és major i també creix la participació”, ha indicat la responsable de dansa de l'entitat, Evelyn Díaz. En total, hi van acudir 57 conjunts, superant el nombre de 700 ballarins. Els seients del pavelló van ser pocs per a la quantitat d'aficionats que es van aplegar a les grades. “En general, el nivell de tots els grups ha estat molt alt”, destaca Díaz.

 

El Club Goshindo presentava quatre grups en les categories de Baby, Infantil, Absolut i Papas. El conjunt de Baby va quedar en segona posició, la mateixa plaça que va assolir el grup de Papas de l'entitat, que a més van rebre el premi a la Millor Creativitat.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals