El cicle Divendres al Jardinet aposta pels artistes molletans

La trobada musical comptarà amb dos concerts, que seran oferts per Estoc de Veus i la Mollet Jazz Band, i amb unes sessions de Dj's, a càrrec d'Ihy i Walpurgis.

Aquest any el cicle musical Divendres al Jardinet aposta completament pels artistes molletans. La setena edició de la trobada comptarà amb dos concerts oferts pels grups Estoc de Veus i Mollet Jazz Band amb (asimètric} (Ara va de Sax). A més, al final d'ambdues actuacions, la nit acabarà amb la selecció musical dels dj's Ihy i Walpurgis, tots tres també de la ciutat. Diumenge passat al migdia, es donava a conèixer tant el cartell com de la programació d'enguany. “Sempre hem combinat la presència de grups emergents de fora de Mollet amb gent de casa, però aquest any fem una aposta pels artistes molletans, perquè tenim molta gent que es dedica a la música i que ho fa molt bé”, ha destacat Oriol López, membre de la junta del Casal Cultural, entitat organitzadora del cicle Divendres al Jardinet. Els concerts seran a les 22h, a les 23.30h es durà a terme les sessions de Dj's, i el preu de l'entrada serà de 5 euros.

 

El primer concert serà divendres, 13 de juny, i anirà a càrrec del grup Estoc de Veus, que presentarà el seu nou espectacle en què s'aproxima als grans musicals, com ara Grease, West Side Story o Chicago. Es tracta d'una adaptació de l'espectacle que ja van presentar fa unes setmanes a Can Gomà. Després del concert, punxarà música el Dj Ihy. Per altra banda, el divendres 20 de juny serà el torn d'Ara va de Sax, el projecte engegat per la Mollet Jazz Band amb (asimètric}. Després, es podrà gaudir de la selecció musical escollida pels dos membres que formen Dj Walpurgis. “Havíem assistit a les altres edicions i ens adonàvem que, després del concert, el públic es quedava al Jardinet xerrant i compartint aquest espai tan bonic”, explica un dels membres de Walpurgis. Davant d'aquesta constatació, van decidir-se a proposar aquest final de festa amb música tranquil·la i relaxant per acabar la nit. “Posarem estils de tot tipus, des de jazz o rock, a electrònica d'ambient o deep house, que és un estil més relaxat, per a amenitzar el final del concert i que tothom pugui estar còmode”, indica Walpurgis. “Aquesta proposta ha de mantenir-se en el temps, és una manera de fer germanor i poble, que és el que ens interessa”, indica Oriol López. Per altra banda, el cartell torna a ser obra del dissenyador molletà Xavier Clavijo.

Edicions locals