Petits emprenedors a la Rambla Balmes

Divendres, els infants de les escoles Montseny, Lestonnac, Sant Gervasi i Princesa Sofia que han creat cooperatives vendran els seus productes a la Rambla Balmes (de 15h a 18.30h). El projecte s’inclou dins els programes de foment de la cultura emprenedora.

 

 

Aquest treball culminarà el proper divendres 6 de juny amb una fira artesanal que s’organitzarà a la rambla de Balmes, entre els carrers d’Anselm Clavé i de Barcelona, de les 3 a 2/4 de 7 de la tarda aproximadament.  Els infants posaran a la venda els productes que han creat durant tot el curs: punts de llibre, clauers, saboneres, fundes de mòbil, bijuteria... Una part dels beneficis es destinarà a diferents ONG’s.

 

 

La fira comptarà amb la presència de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs; el regidor de Joventut, Josep Ramon Bertolín; la regidora d’Educació, Alícia Domínguez; i la diputada delegada d'Educació, igualtat i ciutadania de la Diputació de Barcelona, Mireia Solsona, que faran entrega dels diplomes als alumnes a 2/4 de 5 de la tarda.

 

 

L’objectiu d’aquests projectes és impulsar la cultura emprenedora través de la creació de cooperatives escolars organitzades i gestionades pels alumnes, de manera que els infants aprenen valors com l’esforç, l’autonomia o la responsabilitat, entre d’altres. I és que per cada cooperativa els alumnes han hagut de pensar el nom i la imatge corporativa, han fet un estudi de mercat per pensar el producte, calcular el preu de venda... tot plegat de manera organitzada i en equip.

 

 

Aquest és el segon any consecutiu del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola a la ciutat. EMFO ja fa temps que ha incorporat els valors de l’emprenedoria de forma transversal a la formació i serveis que ofereix als ciutadans.

 

Edicions locals