Cap infant a la ciutat amb desprotecció alimentària durant l’estiu

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, es compromet amb els veïns a ajudar als infants de famílies amb dificultats econòmiques.

Dijous passat se celebrava una nova trobada de ‘L’alcalde a prop teu’ al Centre Cívic de Can Borrell on els veïns demanaven a l’alcalde atendre els infants de famílies que estan passant dificultats econòmiques durant els mesos d’estiu. L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, afirmava que quan l’escola és tancada i els infants no tenen garantit un àpat saludable, “tenim el compromís d’ajudar els infants amb desprotecció alimentària durant els mesos de vacances escolars”. També, recordava que al govern municipal “ens mou el balanç social abans que el balanç econòmic”.

 

 

Durant la trobada l’alcalde també va explicar que la ciutat està en marxa, fent obres de millorar urbana, mantenint els projectes de formació i de cerca d’ocupació i augmentant els serveis per a l’ajuda i el benestar social.

 

 

Els assistents a la trobada, majoritàriament dels barris de Santa Rosa, Can Borrell i Plana Lledó, van interessar-se per la lluita contra l’incivisme dels propietaris de gossos; les solucions a les al•lèrgies primaverals i els insectes dels arbres plataners; la seguretat viària amb mètodes de limitació de la velocitat, com els radars i els passos elevats; els plans d’accessibilitat de les estacions de tren; i per les funcions i la utilitat que tenen les diputacions per als ajuntaments.

 

Edicions locals