Ja es poden presentar propostes pel cartell de la Festa Major

L’Ajuntament convoca el concurs de cartells de la Festa Major 2014. Els termini per presentar els treballs acaba el divendres 27 de juny.


Ja s’ha obert el termini del concurs que es convoca anualment per escollir la imatge de la festa, és a dir, el cartell de la Festa Major i tota la línia gràfica que se’n desprèn (programa, programa de butxaca, banderola, pancarta, pàgina web...). Aquest concurs està adreçat a dissenyadors o persones amb estudis de disseny professionals, vinculats a la ciutat de Mollet.

 

 

La persona guanyadora rebrà 1.000 euros i s’encarregarà de les diferents aplicacions del disseny guanyador per tal de fer difusió i publicitat de la Festa Major 2014.

 

 

Els criteris de valoració de la imatge seran la originalitat, la creativitat, la inclusió d’elements vinculats a la festa (com les colles de Morats i Torrats, les activitats tradicionals, les entitats...), així com la qualitat de la resta d’elements.

 

 

El Jurat del concurs estarà format per la regidora de Cultura de l’Ajuntament, un tècnic de Cultura, dos membres de la Comissió de la Festa Major, un representant dels mitjans de comunicació locals, un membre del Museu Abelló i un membre de cada una de les colles de Morats i Torrats.

 

Edicions locals