El Club Moto Mollet acomiada el curs amb una visita a la Llotja del Vehicle Antic de Sils

L'entitat va col·laborar amb la Creu Roja, amb la venda de butlletes per a la seva loteria als 35 motoristes que van prendre part en l'activitat.

Diumenge passat al matí, 35 motoristes molletans van visitar la Llotja del Vehicle Antic de Sils, la més important que se celebra a l'Estat espanyol. Es tractava de la sortida mensual que organitza el Club Moto Mollet, que amb aquesta excursió donava per conclòs el curs. L'entitat farà un parèntesi durant els mesos d'estiu, juliol i agost, i tornarà a sortir a l'asfalt al mes de setembre. Tot i que la data i la ruta encara està per definir, el president del club, Josep Isern, ha desvelat que serà una sortida per la comarca del Priorat i que, amb quasi tota probabilitat, inclourà una visita a una bodega de la contrada. Respecte a l'excursió de diumenge passat, el recorregut es va fer amb total normalitat i els motards van poder gaudir d'una de les Llotges més importants del sud d'Europa, organitzada pel Museu de Col·lecció d'Automòbils Salvador Claret.

 

La sortida tenia una novetat respecte a les anteriors, el Club Moto Mollet va col·laborar amb la Creu Roja de Mollet amb la venda de butlletes de la seva loteria. Cadascun dels participants hi va contribuir, donant suport als projectes socials de la Creu Roja.

Edicions locals