Can Mulà es converteix en territori motard

El Parc va acollir durant tot el cap de setmana el tradicional Vermut Motard, organitzat pel club Imperiales MC, que en la seva 11a edició va aplegar uns 400 motoristes.

Durant tot el passat cap de setmana el Parc de Can Mulà va acollir l'11è Vermut Motard, una trobada per als amants de les motocicletes. L'espai es va omplir de motos de tot tipus i de parades que venien complements per als motards. L'activitat, organitzada per l'entitat Imperiales MC, es va complementar amb sortejos i actuacions musicals en directe. “Tots dos dies hem comptat amb molts visitants, i s'han instal·lat una trentena de parades amb articles i complements per als motoristes”, explica un dels membres del club, Sergi López. En aquests 11 anys d'història, el Vermut Motard ha crescut molt. “Vam començar trobant-nos unes 30 o 40 motos que fèiem una ruta diumenge al matí i acabàvem a Can Mulà per fer un vermut tot plegats, però ha anat rebent cada vegada més moters pel que vam decidir fer totes les activitats a Can Mulà per un tema d'organització”, indica el president de Imperiales, Javier Pin Lois.

 

La trobada va rebre moltíssims assistents i curiosos que admiraven les espectaculars Harley-Davidson aparcades per tot el Parc. “La trobada ha registrat una participació molt alta, calculem que hi han assistit unes 400 motos, i hem constatat que han vingut motoristes no només de Catalunya, sinó també de França, Alemanya, Saragossa, Madrid...”, assenyala el regidor de Joventut, José Ramón Bertolín. Respecte al nombre de clubs motards que s'hi han aplegat també es fa difícil dir una xifra, però el president del club, Javier Pin Lois, calcula que “s'han acostat entre 20 i 25 entitats moteres”. Diumenge es va realitzar una de les activitats més destacades del Vermut, la tradicional ruta per la comarca. Un autèntic èxit de participació que va gaudir, a més, de la benevolència de la climatologia, ja que un sol radiant va brillar durant els dos dies de trobada motard.

 

Per altra banda, Imperiales MC ha confirmat la seva presència a la Fira del Motor de Mollet, amb la instal·lació d'una parada amb venda de complements i articles del club, una exposició de les seves motos i passeigs en Harley-Davidson per als infants.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals