Buceo Catalunya, viu experiències a sota l’aigua

c. Gallecs, 26 – Tel 93 570 71 55 i 670 59 89 04

Des de fa més de 18 anys Mollet disposa d’una botiga especialitzada en el món del submarinisme amb un equip que ha dedicat la seva vida a aquesta activitat recreativa. Estem parlant de Buceo Catalunya, un establiment situat al barri de Plana Lledó.

 


Buceo Catalunya és una botiga especialitzada en submarinisme recreatiu i pesca submarina que disposa de moltes marques especialitzades en ambdós àmbits.  A l’establiment també ofereixen el servei d’Escola de Submarinisme, on poden iniciar-se nens a partir dels 13 anys fins a adults de totes les edats. “El submarinisme és una activitat d’oci adreçada a tothom on la companyonia, i no pas la competitivitat, és l’element central. Mai estàs sol, com mínim la immersió és de dues persones”  expliquen l’equip de professionals de l’establiment.

 


A Buceo Catalunya realitzen reparacions als equips dels autònoms i fan càrregues d’aire. També podràs trobar una gran varietat de productes relacionats amb el món de la fotografia submarina, així com ordinadors de submarinisme amb els que pots controlar el temps i la profunditat de les immersions. Visita’ls i viu una nova experiència.

 

 

Edicions locals