EL Forn José Luís també realitza monòlegs

c. Francesc Layret, 16 - Tel. 93 315 45 32

 

El Forn de Pa i Pastisseria Jose Luís, situat al barri de Can Borrell, ha incorporat una novetat per al seu establiment. A partir d’aquest diumenge, realitzaran monòlegs mensualment per als seus clients. Així, tothom que desitgi gaudir d’una bona estona pot assistir gratuïtament a l’espectacle. El molletà Víctor Pulido, de 15 anys, serà el monologuista que obrirà aquest cicle d’humor al Forn de Pa, diumenge a partir de les 19.30h.

 


No oblideu que a banda de pa i pastisseria de tot tipus i productes innovadors i originals com els cronuts i les berlinates, el Forn José Luís també realitza càtering per emportar o per menjar a la pastisseria en alguna celebració. Els càterings tant poden ser dolços com salats. En tenen de moltes varietats.

 


De càterings dolços podreu trobar el de coques de forner (amb coques de sucre, pinyons, ametlles i llardons), el de pa de pessic (normal, de poma, de crema, d’ametlles i de xocolata), el de coques de full (de fruita de temporada, de poma Golden i de crema cremada) i el de brioixeria (mini croissants normals, de crema, de xocolata, mini ensaïmades,...).

 


De càterings salats podeu trobar coques d’escalivada amb botifarra, anxoves, formatge de cabra, verduretes, i bolets. També disposen de pizzes, boccaccies, truites variades, empanades de tonyina, canapès i molt més. Tots els seus productes es serveixen acabats de fer.

 

Edicions locals