Els alumnes d’EMFO visiten el Saló Internacional de la Logística

Les persones que estan fent els cursos de Formació Ocupacional sobre Organització i gestió de magatzem i Gestió administrativa del comerç visiten el Saló Internacional de la Logística.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El passat 5 de juny els alumnes dels cursos de Formació Ocupacional Organització i gestió de magatzem i Gestió administrativa del comerç internacional que es fan a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació (EMFO) van visitar la 16a edició del SIL, el Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció que es va organitzar a Barcelona.

 


Gràcies a la visita els alumnes van poder tenir contacte amb empreses del sector de la logística i el transport, participar en un esài de ‘Networking’ i establir contactes amb les empreses per millorar les seves oportunitats d’inserció.

 

 

El curs de Gestió administrativa i financera del comerç internacional, que es va iniciar el 20 de febrer, inclou 680 hores de formació i acredita els alumnes amb un Certificat Professional. Les sortides professionals són: tècnic/a en comerç exterior, gestor/a de duanes o assistent al departament d'operacions comercials internacionals, entre d’altres.

 


 
Pel que fa al curs d’Organització i gestió de magatzems (400 hores), els alumnes també obtenen un Certificat Professional per treballar com a tècnic en gestió d'estocs i magatzem, magatzemer d'empreses de transports o responsable de recepció de mercaderies, entre d’altres.

 

Edicions locals