Els treballadors de Panrico i la CGT fan un acte de protesta a Granollers

Denuncien la vulneració del dret a la vaga en què incorren els establiments que venen productes de Panrico. Han programat un acte de protesta per al pròxim 19 de juny.

Aquest dijous membres del sindicat Confederació General de Treballadors (CGT) han realitzat una acció de suport a Granollers vers els treballadors en vaga de Panrico, ubicada a Santa Perpètua de la Mogoda i que dóna feina a un gran nombre de molletans. Ha consistit en buidar els prestatges d'un establiment Carrefour dels diferents productes d'aquesta marca (Donuts, Donettes, etc.) i han denunciat que els mateixos vulneren el dret de vaga. A la vegada, s'han repartit centenars d'octavetes reclamant el boicot als productes Panrico i s'ha desplegat una pancarta amb el lema “Boikot als productes Panrico, No als acomiadaments”.

 

Ja fa 8 mesos que els treballadors de Panrico combaten un ERO que suposaria l'acomiadament de centenars d'ells. La CGT es reafirma en el seu compromís amb la lluita dels i les treballadores de Panrico, i fa una crida a tota la societat de la comarca a estendre les mostres de solidaritat amb aquesta lluita. El sindicat ha convocat una nova jornada reivindicativa per al proper 19 de juny, on un cop més, es denunciarà els grans establiments que tenen productes que vulneren el dret de vaga.

Edicions locals